Inauguració Espai Guzmán
L’Espai Guzmán està inaugurat
19 de juny de 2018
combinacio de colors cuines
Els colors: quins em convenen?
16 d'octubre de 2018
Mostra-ho tot

La tornada: algunes novetats!

Inauguració Espai Guzmán

Inauguració Espai Guzmán

Arriba setembre i amb ell la tornada de vacances. Nou curs escolar, i nova etapa per l’Espai Guzmán. Fa gairebé un any que vam començar a ocupar aquest local per treballar, tot i que, com sabeu, no fa gaire que hem inaugurat. Durant aquest quasi any hem tingut la oportunitat d’estar en contacte amb el carrer, amb vosaltres. Aquest nou local ens ha donat eines per adaptar-nos a vosaltres, que sou qui realment dóna sentit a tot al nostre projecte.
L’estiu
Hem tingut el privilegi de fer vacances, de descansar, i de pensar en la nova etapa que engeguem avui mateix. L’Espai Guzmán obre portes amb energia renovada i motivació màxima per afrontar nous projectes. Tenim moltes ganes de ser la vostra inspiració i guia durant el procés de creació d’un nou projecte. Sabem que la feina que tenim entre mans és molt important per vosaltres. Per això aquest estiu hem volgut fer tota una llista d’objectius per millorar el nostre servei de cara a la tornada.
Zona banys
El primer i més important canvi que tindrem progressivament durant aquestes setmanes és la construcció d’un nou espai a la nostra exposició. Serà destinat als banys i hi haurà algunes mostres que t’ajudaran a triar el material que necessiteu per a la reforma del vostre bany. Estem treballant per crear un racó amb algunes peces triades i pensades per a vosaltres. Aprofitarem la zona on ja hi ha el moble de fusta i el lavabo de ceràmica per ampliar-la i mostrar-hi més elements d’aquest racó de la casa tan important.
El blog
El blog molt aviat també tindrà novetats. No us en podem avançar gaire cosa però us podem dir que donarem veu a professionals del sector perquè puguin dir-hi la seva. Tenim ganes d’ampliar tot el contingut que us oferim. Per això hem pensat que incloure nous punts de vista serà interessant per a tots.
Més
Estem segurs que aquests són només alguns dels petits canvis que anirem fent aquests dies a l’Espai Guzmán. Podem afirmar que les vacances ens han servit per carregar piles. Tornem amb moltes ganes de donar el millor de nosaltres. Si a vosaltres també us ha passat i us heu inspirat en algun nou projecte per a casa vostra només ens ho heu de fer saber. Feliç tornada!
Tinc un nou projecte!
×

Powered by WhatsApp Chat

×