Rajoles: i aquest any què?
21 de gener de 2019
espai guzman parets decoració
Decoració: solucions per les parets buides
8 de febrer de 2019
Mostra-ho tot

Cuines respectuoses amb el medi ambient

Les cuines són un dels puntals de l’Espai Guzmán. Som uns enamorats d’aquesta part del nostre projecte i per això cuidem fins l’últim detall el que t’oferim. Avui et volem parlar d’un aspecte que per nosaltres és molt important: les nostres cuines són respectuoses amb el medi ambient. Us expliquem les certificacions i segells de què disposa el nostre fabricant:
1- Acord climàtic per a la indústria del moble 
El nostre proveïdor de cuines va ser el primer membre de l’Acord climàtic per a la indústria del moble. Iniciat per la DGM, l’Associació Alemanya de Qualitat de Mobles, té l’objectiu de controlar les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. El balanç d’emissions de l’empresa s’analitza contínuament en col·laboració amb un centre d’assessorament per a la protecció del clima.
2- Programa per a l’Aval dels règims de Certificació Forestal
Des del 2009, el nostre fabricant està certificat segons el PEFC (Programa pel Reconeixement de Sistemes de Certificació Forestal). Així queda assegurada la responsabilitat en el tractament de la fusta com a matèria primera. Aquesta procedeix exclusivament de boscos gestionats de forma sostenible i de fonts controlades.
3- El segell ambiental Der Blaue Engel 
L’empresa va ser premiada el 2012 com a primer fabricant de cuines a Alemanya amb l’etiqueta ecològica “Der Blaue Engel” (l’Àngel Blau). Aquesta etiqueta del Ministeri de Medi Ambient d’Alemanya fomenta els objectius de protecció del medi ambient i de la salut, així com la protecció dels consumidors.
4- Llei de control de substàncies tòxiques (TSCA Title VI)
A partir d’aquest any, el nostre fabricant utilitzarà exclusivament per a la fabricació dels mobles de cuina fusta que compleixi amb els estàndards d’emissions del gas formaldehid previstos en la Llei de control de substàncies tòxiques.
5- DIN EN ISO 9001, 14001 i 50001
L’empresa compta amb diverses certificacions DIN EN ISO. La certificació DIN EN ISO 9001 pel sistema de gestió de la qualitat. La DIN EN ISO 14001 pel sistema de gestió del medi ambient. I la DIN EN ISO 50001 pel sistema de gestió de l’energia.
Molta informació oi? El nostre objectiu és que tinguis una idea clara de quin tipus de mobles et podem oferir.  Vine a veure’ns  si tens qualsevol dubte i en parlem!
×

Powered by WhatsApp Chat

×