espai guzman parets decoració
Decoració: solucions per les parets buides
8 de febrer de 2019
Com obtenir un pressupost d’obres realista
12 de març de 2024
Mostra-ho tot

Cuina nova? Així et podem ajudar

Cuina Nova Espai Guzman
Ha arribat el moment, has decidit que vols una cuina nova. Enhorabona! Reformar un dels llocs de la casa on més temps hi passem és una molt bona idea. Adaptar-te aquest espai als teus gustos i necessitats és segur una decisió intel·ligent. Et preguntes què podem fer per tu? Avui t’ho expliquem!
El primer contacte
El dia que entres per la porta segurament és el més important de tots. A tu et toca triar una cuina i a nosaltres orientar-te  i ensenyar-te tot el que podem fer per tu. Pot ser que hagis estat mirant idees i tinguis al cap la cuina dels teus somnis. Però pot ser que no.
En aquest cas, et guiarem per trobar la millor cuina per a tu i mirarem tot el que et podem oferir. Les portes, els tiradors, les encimeres, els electrodomèstics… A la nostra web presumim de tenir la capacitat de fer 1.000 milions de cuines diferents. I no és un “farol”. Combinant tots els nostres productes podem fer infinites cuines. Alguna t’agradarà, segur.

Espai Guzmán Cuina Nova

Prenem mides
Ja has decidit què t’agrada i toca passar a l’acció. Vindrem a casa teva a prendre mides de la teva futura cuina. Ho fem així perquè sabem que és la millor manera de ser acurat en el pressupost i dibuix posteriors. A més, moltes cuines necessiten algun tipus d’obra, i no hi ha millor manera de saber-ho que veient-ho.
El pressupost 
Amb les mides comencem a dissenyar la teva cuina. Preparem un pressupost detallat de tot el que t’agrada. Sovint plantegem alternatives que creiem que també poden ser del teu gust. L’experiència ens diu que el client acostuma a canviar d’opinió durant tot el procés, almenys una vegada. No hi ha cap problema, ens adaptem a tu, sigui quin sigui el canvi.
El dibuix: una fotografia realista
Ens encanta presumir dels nostres dibuixos. Al nostre despatx hi tenim una pantalla on hi projectarem la teva cuina. En realitat no és un dibuix, és una fotografia realista de com quedaria la teva cuina segons les especificacions que hem acordat. Aquí un exemple. Oi que sembla de veritat?

Cuina Nova Espai Guzman

El muntatge
Arriba el moment de la veritat. Toca muntar la cuina a casa teva. Entrarem a treballar i sortirem amb tot fet. El nostre objectiu és ser eficients i ordenats. En el muntatge de la cuina sovint hi intervenen diversos professionals. El paleta, el lampista, el fuster o el marbrista. Nosaltres ens encarreguem d’organitzar i quadrar la feina de tots ells. I amb la cuina feta… toca gaudir-la!

Espai Guzmán Cuina Nova Espai Guzmán Cuina Nova

I tu, tens ganes d’una cuina nova? Vine a veure’ns i en parlem! I mentre t’ho penses, et convidem a llegir les tendències en cuines per aquest 2019!

 

 

×

Powered by WhatsApp Chat

×