Construcció d'obra nova

Realitzem treballs per a la construcció d’obra nova. Cuidem el teu projecte.

Si ets una persona previsora de les que posa per davant la seguretat de la seva família segur que t’interessa no córrer riscos innecessaris amb la construcció de la teva llar. Sabem l’esforç que estàs fent i volem que n’obtinguis el màxim.

Obres orientades a l’usuari final dels nostres edificis. 

Saps que un preu més econòmic no compensa una baixada de qualitat. Per això ens hem centrat sempre en executar les obres amb els millors procediments. El nostre objectiu és que tu i a teva família pugueu gaudir tota la vida dels nostres edificis. Serà la teva tranquil·litat. Amb el temps sabràs que has escollit la millor opció.

Preguntes freqüents

Posar el focus en la qualitat no és un luxe sinó una necessitat. El nostre objectiu és assegurar que els processos constructius són els correctes, que el resultat sigui excel·lent i que durarà molt de temps. Així és com creiem que cada euro que et gastes a la teva llar estarà més ben aprofitat i evitaràs un gran nombre de reparacions costoses. Evitar les reparacions futures és la millor manera d’estalviar encara que avui et suposi un esforç extra.

Normalment, en obra nova, disposem d’un primer llistat de treballs realitzat per l’arquitecte. Aquest llistat s’anomena “amidaments” i està inclòs en la documentació tècnica que l’arquitecte entrega. Cal tenir en compte que la precisió d’aquest llistat depèn de l’arquitecte i que el client pot demanar canvis abans o durant l’execució de l’obra. Aquests canvis poden afectar els preus, el temps i el resultat. Si vols que els pressupostos reflecteixin millor les teves necessitats caldrà anar més enllà d’aquest llistat, fixant reunions amb el client i examinar l’obra amb detall juntament amb l’arquitecte. Aquesta precissió exigeix temps i recursos però obtindràs una informació més realista i alineada amb els teus objectius.

Depèn del client. Normalment disposem d’un llistat de treballs però en les primeres fases encara no tenim la informació completa del projecte. Per a fer un pressupost precís cal dedicar-hi temps i recursos. Un pressupost ben treballat pot tenir una precisió molt elevada, però serà necessari que l’arquitecte hagi detallat bé els treballs, que no faltin treballs complementaris als treballs principals, que disposem de tota la documentació tècnica i que realitzem algunes reunions per a establir objectius clars i realistes. Si has decidit comptar amb nosaltres per al teu projecte, et convidem a realitzar aquestes tasques prèvies.

No. Sí que és possible complir amb els pressupostos, però cal tenir en compte que l’elaboració d’un pressupost precís comporta temps i recursos. Entendre els detalls d’una obra de certa magnitud i les necessitats dels clients va més enllà d’un llistat de preus. Si el teu objectiu és acumular preus de diferents constructors, no estàs posant el focus en les teves necessitats i nosaltres tampoc ho podrem fer. Per poder dedicar-hi el temps necessari cal el compromís de les dues parts.

En les primeres fases d’un projecte, l’arquitecte genera un llistat de treballs anomenat “amidaments”. A vegades es distribueix aquest llistat de treballs entre diferents constructors per tal que elaborin un pressupost. Cal tenir en compte que l’arquitecte realitzarà l’obra si el client creu que pot encarar econòmicament el projecte. Els seus ingressos depenen d’això. L’arquitecte pot tenir interès en que aquests pressupostos siguin excessivament optimistes, entregant llistats amb pocs detalls i/o proposant constructors econòmics que no posen el focus en la qualitat dels treballs. Per aquest motiu es produeix un conflicte d’interessos entre l’arquitecte i el client, ja que el  primer vol vendre els seus serveis i el segon vol saber els preus reals de l’execució l’obra. Aquest conflicte d’interessos només el pot resoldre un constructor de confiança que posi el focus en les persones i les seves necessitats.

Nosaltres disposem d’un equip de professionals de la construcció i comptem amb col·laboradors locals i contrastats per a realitzar treballs específics on és necessària l’especialització dels operaris. Això permet que el resultat sigui òptim i poguem donar un servei postvenda a l’alçada del que esperes. Sabem que altres constructors no tenen aquesta política i s’encarreguen ells mateixos de treballs que haurien de dur a terme especialistes. En aquests casos els resultats no són els mateixos. També sabem que a vegades s’importen d’altres països més econòmics alguns productes acabats però això dificulta el procés de construcció per l’absència d’un tècnic que estigui present i pot generar problemes per exercir el dret a la garantia, ja que dificulta el canvi i les reparacions. La nostra proposta és de proximitat, d’industrials locals competents que estan presents durant la instal·lació i donen resposta quan és necessària una reparació.

Cada arquitecte té les seves característiques. Posa’t en contacte amb nosaltres. Revisarem el teu projecte i t’oferirem diverses opcions que s’adaptin a les teves necessitats.

Vine i explica'ns què vols per a la teva nova llar

Sorprèn a la família
i convidats

Porta'ns els plànols o et buscarem un arquitecte adaptat a tu i a es teves necessitats

Escull entre milers de combinacions
d'acabats i marques

Detalls de qualitat

Els mecanismes més innovadors

×

Powered by WhatsApp Chat

×