Cuines respectuoses amb el medi ambient
31 de gener de 2019
Cuina Nova Espai Guzman
Cuina nova? Així et podem ajudar
22 de febrer de 2019
Mostra-ho tot

Decoració: solucions per les parets buides

espai guzman parets decoració
Una de les situacions que ens trobem quan estrenem casa o pis és el síndrome de la paret buida. Ens hem inventat aquest nom, sí, però creiem que descriu a la perfecció aquella necessitat de fer alguna cosa a les parets de casa per sentir-nos realment “a casa”. Avui et volem donar algunes idees de decoració al respecte, a veure què et semblen. Què hi ha més obert al canvi que una paret blanca i buida?
1-  Pintem?
Pintar és una de les solucions més populars davant d’una paret blanca. Assegura’t de triar colors que concordin amb l’estil de casa teva. Pensa també en la mida de l’habitació a l’hora d’escollir. Pots pintar només una paret per donar un toc de color a l’estança, com la foto que hem penjat, o bé pintar-la sencera. Les possibilitats, igual que els colors, són infinits!

espai guzman parets decoració

2- Atreveix-te amb els miralls!
Les parets amb miralls tenen doble avantatge. D’una banda, afegeixes decoració a la paret buida, i de l’altra, els miralls ajuden a donar sensació d’amplitud. Estem acostumats a veure parets amb varis miralls de diverses mides. Hi ha opcions realment boniques que poden donar un toc molt original a casa nostra. També pots optar per penjar-ne un amb personalitat, com aquest que t’ensenyem.

espai guzman parets decoració

3- Busca bons quadres o fotografies
En la línia del que dèiem amb els miralls, hi ha la opció de penjar quadres o fotografies a les parets. I dins d’aquesta opció, es pot optar per posar un quadre o posar-ne molts, com a la fotografia que hem penjat. T’agrada? Si tens ganes de penjar quadres però no saps què posar-hi et recomanem que facis una ullada a la web de Nacnic, hi trobaràs làmines molt boniques a preus molt assequibles.

espai guzman parets decoració

4- I el paper pintat?
Sembla que ja no estigui de moda, però encara hi ha qui posa paper pintat a casa! Si t’atreveixes, veuràs que hi ha mil i un acabats que són realment espectaculars. Per què no donar un toc original a aquella paret buida amb un bon paper pintat?
espai guzman parets decoració
5- … i tot el que tu creguis que es pot penjar 
Podríem seguir fins l’infinit parlant de les opcions que tens per decorar una paret buida. Tot el que se’t acudeixi serà una bona opció: plantes, caixes, estanteries, objectes de decoració… Com diem sempre, és casa teva, i només tu has de decidir què t’agrada i que no!

espai guzman parets decoració

 

 

×

Powered by WhatsApp Chat

×