Espai Guzman Banys
Banys 2019: tot el que cal saber
18 de gener de 2019
Cuines respectuoses amb el medi ambient
31 de gener de 2019
Mostra-ho tot

Rajoles: i aquest any què?

Gris o marró pel terra de casa?

Quan toca fer una reforma cal prendre moltes decisions. Una de les que més ens agraden a l’Espai Guzmán són les rajoles. Ja siguin de terra o paret, al nostre Rebost hi tenim mostres per triar i remenar, i així trobar la que s’adapta a tu. Avui, seguint amb la tònica de principis d’any, us volem parlar de les novetats i estils de rajoles que es portaran aquest 2019.
Barreja de textures
Les textures estan de moda, també en les rajoles. Les parets completament llises es veuen alterades per la introducció de rajoles amb algun tipus de relleu. N’hi ha que imiten les textures però que són completament llises. És el cas, per exemple, de les rajoles que semblen fusta decapada. Aquestes peces aporten un toc de personalitat molt interessant en alguns espais concrets.
 Espai Guzman rajoles  Espai Guzman rajoles
Grans formats 
Tot i que no s’utilitzen per tots els espais de la casa, cada vegada hi ha rajoles més grans. Acostumats a les rajoles de 30x60cm o de 45x45cm o 60x60cm, arriben peces realment grans. De 80x80cm, de 100x100cm o fins i tot de 120x120cm. L’objectiu: com menys juntes millor. Tot i així, encara hi ha espais de la casa, com les parets dels banys, que encara conserven la rajola petita.
Fusta
Oh la fusta! La veiem per tot arreu. En veiem quan parlàvem de cuines, també de banys, i ara, evidentment, quan parlem de rajoles. Les rajoles que imiten fusta són cada vegada més populars entre els nostres clients. Les imitacions són perfectes i el ventall de possibilitats que ofereixen és realment molt ampli. Hi ha rajoles que van des del beix al gairebé marró o gris molt fosc.

Espai Guzman Rajoles

Ciment
També aquesta és una de les tendències que es repeteix en banys i cuines. Les rajoles que imiten ciment fa un temps que estan de moda i aquest any encara ho estaran. Aquest tipus de peces donen un toc original a terres i parets. Són sens dubte un dels acabats de rajoles que més trien els nostres clients. A més, combinen perfectament amb la fusta! Aquesta imatge que us ensenyem és la del nostre bany. La foto no li fa justícia 😉

EspaiGuzmanRajolaCiment

I com no, les hidràuliques
Encara estan de moda i tenim la sensació que va per llarg. I no ens estranya. Ho dèiem en el post sobre les tendències en banys: els detalls amb rajola hidràulica són espectaculars. Oi?

Espai Guzmán Rajola Hidraulica Banys

Hem intentat fer un resum del que vindrà aquest any però si tens ganes de més , el nostre Rebost sempre estarà a punt per rebre visites!

Espai Guzman Rajoles Rebost

 

×

Powered by WhatsApp Chat

×