Cuines Espai Guzman
Més tendències: cuines 2019
8 de gener de 2019
Rajoles: i aquest any què?
21 de gener de 2019
Mostra-ho tot

Banys 2019: tot el que cal saber

Espai Guzman Banys
Abans que acabi gener volem fer una última pinzellada del que seran les tendències en decoració d’interiors per aquest 2019. Avui ens centrarem en els banys. Ho vam resumir fa un parell de setmanes parlant de la imposició dels colors clars amb tocs com el daurat, el bronze i també la fusta. Avui ampliem aquesta informació:
Es porta el minimalisme
Vénen els banys minimalistes. Banys que només tenen el just i necessari. A part de pràctics, són molt útils, més espaiosos i molt més fàcils de netejar. I a més, estan de moda ;). Són tot avantatges!
Colors neutres , clars i naturals
La idea és que el bany tingui un aspecte natural. Per això es porten els colors clars i neutres. Això sí, amb un toc de gràcia com el que hem dit al principi. Es porten els daurats, els bronzes i la fusta.

Espai Guzman Banys Colors Neutres

Els acabats: fusta i pedra
Ho hem vist també en les cuines. Triomfen els acabats dels mobles en fusta i també en pedra. En la foto anterior veiem un acabat formigó, i en aquesta un acabat de fusta. A l’Espai Guzmán tenim una gran varietat d’acabats de pedra i fusta per a tots els gustos. Quin t’agrada més?

Espai Guzman Fusta Banys

Mobles suspesos
En sincronia amb la idea dels banys minimalistes, els mobles que arriben seran flotants. D’aquesta manera ens estalviem les potes, sempre i quan es puguin clavar els mobles a la paret. Són mobles molt adequats per a banys petits perquè el fet de tenir el terra lliure amplia la sensació d’espai. I encara un altre avantatge: la neteja del terra és molt més senzilla.

Espai Guzman Mobles Penjats

Rajoles hidràuliques 
A qui no li agrada una rajola hidràulica? Doncs aquest any continuen sent tendència i evidentment també en banys. De fet, el bany és un dels llocs ideals per donar un toc diferent amb aquestes rajoles que ens enamoren. Aquí hi ha una petita mostra de les que tenim a l’Espai Guzmán. T’agraden?
Espai Guzmán Rajola Hidraulica Banys
Repetim: aquestes són les tendències que vénen aquest any, però el més important de tot és el que a tu t’agrada, el bany és teu. Si tens una idea de bany al cap, vine a veure’ns  que segur que et podem ajudar. Qui vol un bany nou aquest 2019?
×

Powered by WhatsApp Chat

×