Armaris i vestidors
I ara també… armaris i vestidors!
24 d'octubre de 2018
Cuines Espai Guzman
Més tendències: cuines 2019
8 de gener de 2019
Mostra-ho tot

Tendències: totes les novetats del 2019

contrast colors cuines
Acaba d’arrencar l’any i per tot arreu llegim informacions sobre el que es portarà aquest 2019. La decoració d’interiors no podia ser menys! Per això avui us volem fer un resum de les tendències en decoració d’interiors de cara al nou any. Comencem?
Els espais: oberts i amb llum
Aquí podem dir que seguim amb la tendència del 2018. Els plànols que van anar a parar durant tot l’any passat a la taula de l’Espai Guzmán ens ho confirmen. Cada vegada els espais de les llars són més oberts i hi ha menys parets per separar passadissos, rebedors, distribuïdors i habitacions. Es prioritza la llum i la sensació d’amplitud. Tot apunta que així seguirà sent. I ens encanta!
La fusta: un material protagonista
La fusta és sense cap dubte un dels grans protagonistes dels darrers anys en el disseny d’interiors. I aquest 2019 seguirà així. Veiem en els darrers temps un creixement progressiu en la utilització d’aquest material, sobretot pel que fa als mobles. En el cas de l’Espai Guzmán, hem vist com s’ha consolidat la tendència d’utilitzar la fusta com a paviment, ja sigui en forma de parquet però també en forma de la rajola que imita la fusta. Quina us agrada més?

Parquet Tendencies 19 Tendencies Rajola 19

Les cuines: amb un toc de color
Sembla que la cuina totalment blanca ja no serà la protagonista durant aquest any. Es porten els tocs de color per trencar la monotonia de colors clars. També aquí la fusta és un material protagonista. A l’Espai ens agrada molt oferir als nostres clients la possibilitat de donar un toc de color a una cuina llisa, o una combinació de portes de fusta i llises. Com aquesta:

Els banys: clar i natural 
Cada vegada els colors clars s’imposen més en els nostres banys. Això sí, com passa amb les cuines, amb tocs de color. Aquest 2019 vénen tocs daurats i bronze, però sense oblidar-nos de la fusta. Per exemple en aixetes, saboneres o altres accessoris.

Tendencies 2019 bany

El color de l’any: Pantone Living Coral
I acabem, com no, amb el color de l’any! Pren nota perquè si vols estar a la moda aquest color rosa és la solució (segons Pantone, és clar).

Pantone 2019

P.D: Posem la imatge al final i ben petita perquè amb el nostre taronja corporatiu no hi queda gens bé!
Recorda, si el 2019 et toca fer una reforma, estarem encantats de donar-te un cop de mà. I el més important, això només son tendències, tu pots fer el que més t’agradi!
×

Powered by WhatsApp Chat

×