combinacio de colors cuines
Els colors: quins em convenen?
16 d'octubre de 2018
contrast colors cuines
Tendències: totes les novetats del 2019
2 de gener de 2019
Mostra-ho tot

I ara també… armaris i vestidors!

Armaris i vestidors
Com es pot deduir pel títol d’aquesta entrada, tenim nous productes! A partir d’ara pots venir a l’Espai Guzmán a triar el teu proper armari o vestidor per al dormitori. Són tan bonics que hem decidit escriure aquest post per explicar-te tot el que podràs trobar si ens vens a veure. A punt?
Mil i una combinacions
Efectivament, els nostres armaris i vestidors d’alta qualitat compten amb infinitat d’acabats diversos perquè puguis trobar el que més t’agradi i que faci joc amb la resta d’habitació. Tipus de portes, tiradors, acabats de les portes, mides… Qualsevol idea que tinguis al cap la podrem fer realitat. Ho repassem!
Les portes
Senzill i clar: el teu armari pot ser amb portes batents, portes corredisses o fins i tot un vestidor obert. Una imatge val més que mil paraules, així que aquí les teniu:
vestidors i armaris

Porta batent

vestidors i armaris

Porta corredissa

vestidors i armaris

Vestidor obert

Tots els models són modulars 
Efectivament, qualsevol dels armaris que t’agradin es podrà adaptar segur a la mida de la teva habitació. Trobarem la mida que et va bé i farem l’armari que necessites. Tenim també mòduls amb angle per a les cantonades!
Tria i remena entre els acabats 
Tots els nostres armaris i vestidors compten amb mil i un acabats diversos, des dels colors més clars als més foscos. Diferents tons de fusta, colors llisos mate i brillants i també portes mirall. Una petita mostra més:
vestidors i armaris

Porta llisa clara

vestidors i armaris

Mirall

Els accessoris 
Per descomptat, l’interior dels armaris i vestidors que t’oferim pot ser també a la teva mida. Estanteries, calaixos, cistelles, barra per penjadors, safates, cistelles i porta pantalons extraïbles, sabaters, porta corbates, llum integrada… tot el que puguis imaginar ho posarem dins el teu armari. Desar la roba es tornarà divertit, us ho prometem!
Què et sembla? Tens ganes de tenir armari nou?

Vine a veure’ns

×

Powered by WhatsApp Chat

×