contrast colors cuines
Tendències: totes les novetats del 2019
2 de gener de 2019
Espai Guzman Banys
Banys 2019: tot el que cal saber
18 de gener de 2019
Mostra-ho tot

Més tendències: cuines 2019

Cuines Espai Guzman
En la darrera entrada d’aquest blog parlàvem de les tendències del disseny d’interiors pel 2019. Vam fer, evidentment, una petita pinzellada sobre les tendències pel que fa a les cuines. Les vam resumir bàsicament en el trencament del monocroma i la presència de les fustes. Avui, però, ampliem la informació:
L’espai: cuines obertes
Les cuines obertes ja no són una tendència puntual. Cada vegada hi ha més clients que valoren la comoditat i l’harmonia que ofereix tenir una cuina oberta. Parlàvem en l’últim post dels espais cada vegada més oberts a les llars en general. Doncs la cuina no n’és una excepció. Tenir la cuina i el menjador junts té múltiples avantatges: facilita el pas d’una estança a l’altra, genera comunicació entre les persones que estan cuinant i les que estan al menjador, i a més, crea un ambient molt agradable.

Cuina Oberta Espai Guzman

La vista: electrodomèstics amagats
Aquest és un dels objectius de la majoria de clients que entren a l’Espai Guzmán buscant una cuina nova. En general hi ha la voluntat d’amagar tants electrodomèstics com sigui possible i generar una sensació d’uniformitat. La veritat és que així les cuines queden espectaculars.

Electrodomestics integrats Cuines Espai Guzman

Portes de fusta, ciment i pedra
Ho vam dir: aquest any les cuines 100% blanques ja no es porten. Ara és l’hora d’introduir detalls en algun altre color o en fusta. El ciment i la pedra també han agafat protagonisme. A l’Espai Guzmán ho sabem, els nostres acabats en formigó i pedra tenen molt d’èxit!

Cuines Espai Guzman Formigo Pedra

Barres americanes i illes
Si la cuina és cada vegada més un espai obert. Aquí entren en joc les barres americanes i les illes. Són elements perfectes per separar la cuina del menjador, o simplement per aprofitar l’espai. Hem vist autèntiques meravelles en barres americanes i illes. Aquí en podeu veure algunes:

Cuines Barra Espai Guzman  Cuina Illa Espai Guzman

Acabem: la cuina és teva 
No ens cansem de repetir-ho. La cuina és teva i sempre ho serà. El teu gust és el que compta perquè seràs tu qui la gaudiràs. No dubtis a contactar-nos si necessites que et donem un cop de mà en el disseny de la teva propera cuina.
×

Powered by WhatsApp Chat

×