Reforma cuina
La cuina: tenir-la endreçada és possible
10 de maig de 2018
Inauguració Espai Guzmán
La tornada: algunes novetats!
3 de setembre de 2018
Mostra-ho tot

L’Espai Guzmán està inaugurat

Inauguració Espai Guzmán

Inauguració Espai Guzmán

Divendres passat vam tenir el plaer de ser amb alguns de vosaltres durant la inauguració de l’Espai Guzmán, i us volem donar públicament les gràcies! Per vosaltres, i pels que no vau poder acompanyar-nos, hem preparat aquest resum de fotografies del gran esdeveniment!
Sorpreses
No ens ho podíem creure. Cap al migdia, una persona molt especial ens van fer arribar a l’Espai aquest ram tan original fet dins d’aquest maó ceràmic calat. A nosaltres ens va encantar però també va triomfar molt entre els assistents a la inauguració. Moltes gràcies pel detall Fina!

inauguració Espai Guzmán

I per si això no fos prou, a primera hora de la tarda, l’Anna, amb qui havíem quedat que ens faria uns cupkakes especials per la inauguració, ens va regalar el pastís amb el logo de l’Espai. A les fotos es veuen bé però encara eren més bons! Mireu, mireu… Moltes gràcies Anna!

inauguració Espai Guzmán  inauguració Espai Guzmán

Ara sí, inaugurem!
Arriba l’hora de la inauguració i ho hem de tenir tot preparat. Cava en fresc, les cuines amb els seus detalls, plantes noves al pati… tot llest per començar! Què us sembla?

inauguració Espai Guzmán  inauguració Espai Guzmán inauguració Espai Guzmán

I acabem amb el sorteig! 
Tothom qui ho va voler va participar al sorteig que vam fer durant la inauguració. A última hora, quan ja havia participat tothom, va descobrir la guanyadora, que es va endur a casa una safata de fusta amb dos pots de vidre taronges ideals pels batuts de l’estiu. Moltes felicitats Cristina!

 

I fins aquí el nostre particular resum de la inauguració de l’Espai Guzmán. Estem molt contents de com va anar tot i us volem agrair una vegada més que estigueu al nostre costat en aquest projecte que tan ens apassiona! Gràcies!
×

Powered by WhatsApp Chat

×