Espai Petit Espai Guzman
Com organitzo un espai petit?
15 de gener de 2018
Mostra-ho tot

Estrenem web, blog i Espai!

Hola!
Estem contents, molt contents, de presentar-te aquesta pàgina web i aquest blog que hem estrenat amb un únic objectiu: fer-te la vida més fàcil. Iniciar aquest nou projecte ens motiva molt i per això volem explicar-te què hi trobaràs en aquesta nova eina a partir d’ara.
El Web
Benvingut al lloc web de l’Espai Guzmán. Aquesta és una eina que hem posat en marxa amb la intenció de fer-te arribar el nostre aparador digital. Aquí hi trobaràs tot el que fem i tot el que som. Volem que ens coneguis i que tinguis tota la informació necessària per poder prendre la decisió d’embarcar-te en una obra o reforma. Un web en general és un espai estàtic,  però en aquest cas l’anirem actualitzant a través del blog i també d’un apartat dedicat als nostres projectes que molt aviat veurà la llum.
El Blog
I benvingut també al blog. Aquesta serà doncs una eina viva i dinàmica dins d’aquesta pàgina web. Aquí renovarem continguts sovint perquè pugis estar al dia de tot el que es mou en el nostre entorn. Parlarem de tendències, de colors, de materials, d’espais, d’estils, de consells… T’explicarem tot el que passa al nostre sector, així com tot allò que creiem que pot ser una ajuda per a tu, sobretot si estas pensant en fer alguna obra o reforma. El blog és una eina dinàmica i com a tal, voldríem que tu també ens fessis arribar tots els comentaris que tinguis al respecte: dubtes, inquietuds, preguntes, aportacions… Tot serà benvingut i respost molt aviat.
L’Espai Guzmán
I si encara no saps de què estem parlant, aquí t’ho expliquem. A l’Espai Guzmán hi trobaràs tot el que necessites perquè el que imagines sigui real. És un espai per a tu, perquè vinguis, remenis i t’inspiris. És molt senzill, tu ens dius què vols i nosaltres ho farem realitat. Fes cas del nostre eslògan: Imagina casa teva. És tot el que has de fer. La resta és per nosaltres. Aconseguirem que t’oblidis de tots els mals de caps que comporten les obres i reformes. Ens deixes demostrar-t’ho?
Si encara no tens clar qui som, aquí hi podràs trobar més informació!
T’hem de demanar un favor…Ens segueixes?
Si has fet una ullada al web hauràs vist que tenim comptes a diverses xarxes socials. Ens agradaria que ens seguissis, així podries estar al dia de tot el que anem fent. Aquí tens els enllaços per poder-ho fer:

 

I si encara en vols més, et pots subscriure a la nostra newsletter (a la columna de la dreta trobaràs la manera de fer-ho), prometem no omplir la teva safata d’entrada d’informació que no necessites.
Moltes gràcies!
×

Powered by WhatsApp Chat

×